Open left panel Open right panel

Despre noi

Asociatia Fem Help a fost constituita in anul 2015 de catre un grup de medici tineri, dedicati cu adevarat meseriei de medic si totodata hotarati sa incerce sa aduca la standarde internationale cel putin cateva domenii medicale ce privesc sanatatea femeii.

Cea mai buna dovada este ca la numai 1 luna de la infiintare, Asociatia Fem Help reuseste sa reuneasca personalitati marcante din diaspora medicala romana, comunitatea medicala romaneasca de specialitate cat si personalitati de marca internationale in cadrul Conferintei : „Concepte moderne in ginecologie si medicina fetala“. Din anul 2016 se adauga si o sesiune de infertilitate/ reproducere umana asistata.

Aceasta conferinta ce va fi repetata anual, se vrea si probabil va deveni in scurt timp la noi in tara un eveniment de referinta pentru abordarea celor mai noi concepte in ceea ce priveste chirurgia ginecologica, medicina fetala si infertilitatea.

Scopul nostru

Asociatia FemHelp este o organizatie medicala non profit care are drept scop:

  • imbunatarirea starii de sanatate a femeii gravide si a fatului prin actiuni de cercetare si training in domeniul medicinei fetale
  • constientizarea femeilor in ceea ce priveste afectiunile ginecologice subdiagnosticate cum ar fi endometrioza
  • cercetare si training al tinerilor doctori in implementarea tehnicilor moderne de tratament in chirurgia ginecologica
  • sustinerea cuplurilor cu probleme de fertilitate
  • facilitarea accesului la tratament a bolnavelor cu conditie sociala defavorizata

Left reveal panel.

Close

Menu